IDE OY

Käännöstoimisto

Hinnat ja toimitusehdot

Hinnoittelemme jokaisen käännöstyön erikseen. Hinta perustuu työn laajuuteen, vaativuuteen ja aikatauluun. Hinnoitteluyksikkö on kohdekielen eli valmiin käännöksen rivi. Vakiorivi on 60 merkkipaikkaa. Hintoihin lisätään arvonlisävero. Auktorisoidun kääntäjän vahvistuksesta veloitamme erikseen.

Annamme mielellämme hinta-arvion käännettävästä tekstistä ja teemme tarvittaessa sitovan tarjouksen. Kerromme mielihyvin lisää kokemuksestamme, toimintaperiaatteistamme ja hinnoistamme.

Haluamme toimia avoimesti ja oikeudenmukaisesti myös omiin yhteistyökumppaneihimme päin. Korostamme ammattimaista ja rehellistä toimintatapaa ja haluamme olla rehti sopimuskumppani sekä asiakkaittemme että kollegoidemme näkökulmasta. Uskomme, että korkealaatuisella ammattityöllä on hintansa emmekä tästä syystä osallistu kohtuuttomaan hintakilpailuun, joka on omiaan heikentämään suomalaisen käännös- ja tulkkausalan hyvää tasoa. Haluamme edistää alan toimintaedellytyksiä ja turvata sillä toimivien ammattilaisten toimeentulomahdollisuudet.

Noudatamme Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto ry:n julkaisemia Käännöstöiden yleisiä sopimusehtoja.